Reserveer een tafel

Vanaf 1 juni zijn wij weer geopend! Dagelijks vanaf 12:00 uur (reserveren verplicht).

INFORMATIE RESERVEREN EN RICHTLIJNEN RIVM

Vanaf 1 juni mogen we weer! Wij zijn geopend van maandag tot en met zondag voor lunch, borrel en diner. Er volgt altijd een controle gesprek voordat wij u op gepaste afstand naar uw tafel kunnen brengen. Is er plek in het restaurant of op het terras en is het controle gesprek goed verlopen? Dan zorgen wij dat u een tafel krijgt mits er tafels vrij zijn.

In ons restaurant houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat op dit moment, alleen tafels tot 4 personen online gereserveerd kunnen worden. Bij grotere groepen, of niet-huishoudens graag even telefonisch contact opnemen. We hebben hier een beperkter aanbod in. Wij vragen aan u als gast om u ook aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Wij hebben onze regels in het restaurant ter inzage. Samen met u zorgen wij voor een veilige omgeving en een leuk verblijf voor iedereen!

Reserveren kan via www.dejongensvanjoure.nl of via 0513-410014. Wij vragen u om zoveel mogelijk te reserveren, zo voorkomt u teleurstelling. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons restaurant en op ons verruimde terras!