Klant recensies

Heerlijk eten, vriendelijk personeel en mooie locatie.

Nick van Assendelft

Goede kaart en met mooi weer een fijn terras.

Jan van der Veen

Echt een aanrader, heerlijke verse producten voor een goede prijs. Daarnaast deskundig personeel. Zeker de moeite waard!

Maarten de Bruin

Het lente menu is een echte aanrader. Heerlijk gegeten.

Sandra Boeijink

Lekker eten en mooi opgemaakte borden. Prijs/kwaliteitsverhouding is prima.

Anita de Boer

Heerlijk gegeten. Asperges waren verrukkelijk.

Baudy Kooi

Goed eten voor een redelijke prijs. Bediening met aandacht voor de klant. Gezellige tent.

Bas Taselaar

Heerlijk gegeten.. Mooi pand, super gezellig en leuk team

Jans Hendriks

Heerlijk gegeten ,eerst verschillende gerookte vis, daarna diamanthaas en als afsluiter monchoutaart. Dat was wel heavy duty als afsluiter maar te lekker om een stukje te laten staan. Bediening was vriendelijk, professioneel en gastvrij. Ook de opmaak van het eten zag er erg mooi uit.Prijs kwaliteit correct.Kortom een aanwinst voor Joure en leuke concurrent in de goede zin van het woord voor beide zaken, voor Bistro Fred.

Soily Oorschot

Een heerlijk avondje weggeweest naar de Jongens,lekker eten,zeer vlotte bediening en een sfeervolle zaak.Een aanrader!!!

Richard Bakker

Saw this place for the first time (live in Amstelveen), came for just a weekend to Friesland. This restaurant is ridiculously great. Super service (friendly and helpful from beginning to end) of waiters and the cook (how showed me around in the kitchen). Very clean kitchen and food which you just have to try. The smoked eal (paling) is a absolute winner. In short: wow, wow and wow !!!!!!!

Aleks Kayhan

Super lekker gegeten! Mooie locatie en gezellig!

Anja Snijder-Pathuis

Super lekker gegeten bij jullie!! Heerlijke malse kalfswang gegeten echt een aanrader! En leuke, gastvrije bediening. Komen zeker weer terug!

Lance Bakker

Het was geweldig allemaal en heel erg lekker.

Alie Frankena-Nauta

Gezellig gezeten, heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Hennie Bijstra

Een heerlijk avondje weggeweest naar de Jongens,lekker eten,zeer vlotte bediening en een sfeervolle zaak.Een aanrader!!!

Richard Bakker

De bavette is een echte aanrader! De pepersaus heeft dit heerlijke stukje (vergeten) vlees niet nodig. Het is zo en met de champignons uit de roerbakgroenten al super lekker! Complimenten aan de kok!

Gerrien van Leeuwen

After long sunny day ,we find a good place for.. taste some beers. Thank's Ben !

Nelutu Sabou

We hebben echt heerlijk gegeten!! echt een aanrader

Selma van Wageningen

Heerlijk gegeten, aandacht voor het gerecht. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Ruim opgezet, dus je zit niet te dicht op je buren. Geen geworstel waar de sidedishes moeten staan door grotere tafels. Vriendelijke bediening.

Jacqueline

Heel lekker gegeten, fijne ambiance. Vriendelijk personeel.

Jelle Jan Groenewoud

Zeer goed!!! Gisteren heerlijk gegeten, goede bediening en gezellig!

Jikke Jager

Heerlijk gegeten, goede bediening en uitgebreide bierkaart

Mariska Rijpkema

Hoeveel sterren mag ik geven? Een tien met een griffel! Wat een enorme fijne plek om te vertoeven. Alles klopt, fijne sfeer, heel vriendelijk personeel en eigenaren, uitstekend eten en drinken. En dat alles voor een meer dan redelijke prijs. Twee avonden hier geweest, echt perfect. Beide keren een praatje gemaakt met een van de "jongens", we voelden ons echt gewenste gasten. Chapeau! Jammer dat we niet in de buurt wonen. Als we weer in deze streek verblijven, komen we heel graag terug.

Ingrid van der Raaij