gerookte zalm, rode poon, paling uit Rohel en een salade van makreel, geserveerd met cocktailsaus
met chutney van rode ui, rucola en gegrilde courgette
geserveerd met briochebrood van de grill, zoetzure groenten, salty fingers en citroenmayonaise
geserveerd met burrata, oude balsamico, rucola en gefrituurde kappertjes
met truffel-paddenstoelen crème, olijfolie en aioli
een verrassende proeverij van onze voorgerechten
met bieten chutney, affilla cress, cumberlandsaus en rucola
gemaakt van runderlende, parmaham, eekhoorntjesbrood, truffel en pecorino, geserveerd met pijnboompitten en rucola
uit de oven met shiitake, oesterzwammen, eekhoorntjesbroodmayonaise, zongedroogde tomaat, rode ui, tijm en crème fraîche
met krokante spekjes en bosui
Naast de standaard menukaart hebben wij wekelijks wisselende specials
met spekjes, rookworst, crème fraîche en een sneetje focaccia
met venkel atjar, affilla cress en coquille
huisgerookt met een vleugje Jack Daniels, geserveerd met barbecuesaus
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
met gebakken champignons, ui , spek en rode wijnjus
met een créme van knolselderij, spruiten, shiitake en truffeljus
geserveerd met truffeljus en penne gegaard in romige saus van pecorino en zwarte peper
geserveerd met gebakken champignons, ui, spek en pepersaus
met chutney van pompoen, oesterzwammen en sinaasappeljus
geserveerd met preistoof, chutney van rode ui, oesterzwammen en rode wijnjus
met espuma van geitenkaas, bimi en gepofte cherrytomaten
gestoofde nek van Iberico, geserveerd met gebakken buikspek, stamppot andijvie en rode wijnjus
met palingrisotto, bimi, bospeen en witte wijnsaus
Bij onze hoofdgerechten serveren wij garnituren. Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met warme groenten, huisgemaakte friet, gebakken aardappels, mayonaise en salade
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
met kaneelmousse, spinsuiker en karamel-walnotenijs
geserveerd met kletskop, slagroom, witte chocolade-ijs en schotsen van witte chocolade
van bloedsinaasappel, geserveerd met sabayon van licor 43 en sorbetijs van bloedsinaasappel
3 bollen vanille-mascarpone-ijs, geserveerd met een cannelloni kletskop, warme chocoladesaus en slagroom
met tartaar van stoofpeer, walnoten cruesli, spinsuiker, gel van stoofpeer en stoofpeersorbetijs