gerookte zalm, rode poon, paling uit Rohel en een salade van makreel, geserveerd met cocktailsaus
met rolletjes van aardappelsalade, ibericoham, affilla cress en kruidenolie
huisgemaakte filet americain met geitenkaas, doperwt, affiilla cress en mayonaise van gebrande mosterd
carpaccio van rund met truffelmayonaise, oude Friese kaas, en pijnboompitten
met tartaar van biet, walnoten cruesli en spicy appel
met pomodorimayonaise, kerriemayonaise en aioli
een verrassende proeverij van onze voorgerechten
met gebrande coquille, gerookte tomaat, oesterzwammen, salty fingers en mayonaise van umani
rouleau van kalf met sashimi van tonijn, gefrituurde kappertjes, gegrilde asperge en umani mayonaise
met gerookte tomaat, gegrilde asperge, zoet/zure groenten en citroenmayonaise
met krokante spekjes en bosui
Naast de standaard menukaart hebben wij wekelijks wisselende specials
op basis van asperge en kokosmelk met groene asperge en bosui
huisgerookt met een vleugje Jack Daniels, geserveerd met barbecuesaus
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
geserveerd met sperziebonen, bimi, pommes fondant en bearnaisesaus
met gebakken champignons, ui , spek en rode wijnjus
met ratatouille, gepofte cherrytomaat, bimi en eigen jus
geserveerd met een stoof van prei, gebakken buikspek, chutney van rode ui en rode wijn jus
met stamppot rauwe andijvie, buikspek en rode wijn jus
gepekeld en gerookt, van de grill met gestoofde groenten en een saus van geitenkaas
met gebakken champignons, ui , spek en pepersaus
gagaard in Grimbergen, met een roerbak van paprika, ui en spek geserveerd met pommes fondant en eigen jus
met huisgemaakte satésaus en atjar geserveerd met een papadum
met een risotto van chorizo en paprika, geserveerd met gepofte cherrytomaat, bimi en rode wijn jus
met een korst van macadamia noten, op een stamppot van snijbonen en geserveerd met eigen jus
met Citrus risotto, cherrytomaat, bimi en witte wijn saus
gemaakt van diverse soorten vis en hollandse garnalen, geserveerd met groene asperge, bimi, bospeen en gepofte cherrytomaat
van gerookte burrata, geserveerd met focaccia, bimi, bospeen, groene asperge en een bietenspies
Bij onze hoofdgerechten serveren wij garnituren. Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met warme groenten, huisgemaakte friet, gebakken aardappels, mayonaise en salade
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
geserveerd met frambozen coulis, witte chocolade ganache, chocoladeschotsen en frambozenijs
met vanille-ijs en kletskop
met een cremeux van lavendel, gemarineerde aardbeien en sorbet ijs van aardbei
een plankje met verschillende kazen, geserveerd met vijgenbrood en appelstroop
3 bollen vanille-mascarpone-ijs, geserveerd met een cannelloni kletskop, warme chocoladesaus en slagroom
met slagroom, kletskop en ijs van Baileys
met vers fruit, slagroom, kletskop en 3 bollen sorbetijs