gerookte zalm, rode poon, paling en een salade van makreel, geserveerd met cocktailsaus
gemarineerde zalm met een salade van rode biet, little gem, zoetzure groenten, geraspte kaviaar, oester en oude balsamico
geserveerd met burrata, oude balsamico, rucola en gefrituurde kappertjes
gebakken coquille met boerenkoolcrème, knolselderij, krokant buikspek, gedroogde coppa van wildzwijn en affilla cress
met truffel-paddenstoelen crème, olijfolie en aioli
een verrassende proeverij van onze voorgerechten
geserveerd met een knapperige parelhoenloempia, mango-rode peper chutney en little gem sla
met truffelmayonaise, oude friese kaas, pijnboompitten en rucola
met een bloemkoolbeignet, kerriemayonaise, zoet-zure romanesco, croutons, kletskop van oude Friese kaas en affilla cress
met krokante spekjes en bosui
Naast de standaard menukaart hebben wij wekelijks wisselende specials
gemaakt met Berenburg en geserveerd met crouton van Friese oude kaas en bosui
op basis van gele curry, met taugé, bosui en crème fraîche
huisgerookt met een vleugje Jack Daniels, geserveerd met barbecuesaus
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
gegrilde Black Angus sukadesteak met roerbakgroenten, gebakken gamba’s en Balijus-saus
met pompoenchutney, shiitake, bimi en rozemarijnjus
langzaam gegaarde eend in rode wijnsaus, geserveerd met bimi, bospeen en witlof‑risotto
met een roerbak van shiitake, ui, spruiten en spek, geserveerd met rode wijnjus
met champignons, spek, ui en pepersaus
geserveerd met champignons, bimi en roquefortsaus
met eendenlever, shiitake, rode uienchutney en Madeirajus
gebakken schelvis met palingrisotto, bimi, bospeen en beurre blanc
Bij onze hoofdgerechten serveren wij garnituren. Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met warme groenten, huisgemaakte friet, gebakken aardappels, mayonaise en salade
geserveerd met eekhoorntjesbroodsaus, truffel, pecorino, gepofte cherrytomaat, bimi, oude balsamico en rucola
met stamppot zuurkool, buikspek en gebrande mosterdsaus
met schuim van Ibericokaas, bospeen, bimi, gepofte cherrytomaat en rucola
geserveerd met ratatouille, bimi en rode wijnjus
Voor kinderen hebben wij een speciale menukaart!
geserveerd met crema catalana, dulce de leche, spinsuiker, perensorbetijs en krokantje van suikerbrood
Kersenpannacotta met amarena‑kersen, meringue, hangop, kersensorbetijs en kletskop
koffie geserveerd met 3 verrassende lekkernijen uit de keuken
3 bollen vanille-mascarpone-ijs, geserveerd met een cannelloni kletskop, warme chocoladesaus en slagroom
diverse soorten kaas met vijgenbrood en appelstroop
met gele curry‑ganache, macaron, bananencrèmeux, bananensorbetijs en witte chocoladeschotsen